Kan jag köra bilen själv till er?

Det går jättebra.

Vad händer om jag inte hittar registreringsbeviset?

Har du inget registreringsbevis kan du beställa ett nytt från Transportstyrelsen. Ring 070–098 19 82 eller beställ det elektroniskt här!

Tar ni emot alla skrotbilar?

Våra chaufförer har bärgningsbilar och hämtar alla bilar oavsett skick. Dock är det viktigt att bilen är komplett med motor, däck och andra väsentliga delar för att förflytta bilen, annars blir det extra arbete för oss och då tillkommer avgifter.

Hämtar ni utbrända skrot bilar?

Nej, tyvärr inte.

Kostar det nåt att skrota bilen?

Avgifter kan tillkomma för bilar som inte är kompletta och saknar för många väsentliga delar, som till exempel däck, hjul, motor och liknande komponenter som gör bilen förflyttningsbar. I vissa fall kan det tillkomma avgifter för bilar som är äldre än 1988. Vår personal hjälper dig svara på detta när du kontaktar oss.

Vad händer med vägtrafikskatten?

Har du ett tillgodohavande betalas detta tillbaka till dig från Transportstyrelsen automatiskt från det datum bilen skrotades.

Behöver jag vara på plats när ni ska hämta bilen?

Nej, det går bra att lämna nycklar och registreringsbevis på anvisad plats efter överenskommelse vid bokningen.

Kan skrotbilen hämtas även om den saknar hjul?

Nej tyvärr, skrotbilen måste ha hjul men punktering spelar ingen roll.

Snart är det dags att betala in skatt för skrotbilen igen?

Gör en avställning på skrotbilen på Transportstyrelsen. Skatt och försäkring behöver inte betalas för en bil som är avställd.. Ring 070–098 19 82 eller gör det elektroniskt med BankID eller registreringsnummer med behörighetskod här!

Skrota Bilen Stockholm

Vår miljövänliga process att

Skrota Bilen Stockholm strävar efter en förbättrad miljö i samhället genom att erbjuda gratis upphämtning och skrotning av ditt fordon i tex Huddinge, Globen, Sköndal, Uppland Väsby, Salem, Rönninge, Järna, Hägersten, Solna, Farsta, Älta, Tyresö C, Sollentuna, Enskede, Hallunda, Norsborg, Södertalje, Vendelsö, Skärholmen, Kungens Kurva, Hanninge, Vårby, Vårberg, Tumba, Botkyrka, Hökarängen, Rågsved, Hammarby, Nacka, Järna, Gnesta, Nykvarn.

Bokning

För att skrota ditt fordon hos oss, fyll i formuläret här, därefter ordnar vi med en snabb och smidig upphämtning från din adress helt kostnadsfritt i hela Stockholm. Det enda du behöver tänka på är registreringsbevis (del 2) och legitimation. Det har aldrig varit enklare att skrota bilen!

Registreringsbevis

Ta fram den gula delen av ditt registreringsbevis (del 2) och skriv under. Det är viktigt att det är det senaste utfärdade registreringsbeviset. Registreringsbeviset medföljer till skroten där vi samlar in data som registreras hos transportstyrelsen. Transportstyrelsen kommer inte att skicka ut ett brev om avregistrering, däremot kan du själv gå in på Transportstyrelsens hemsida för att undersöka status på fordonet

Upphämtning

Vi på Skrota Bilen Stockholm ansvarar för upphämtningen av många fordon varje dag och vi arbetar aktivt med att underlätta för dig som kund. Vårt mål är att alltid vara det självklara valet när ditt fordon inte längre fyller sin funktion och vi tillhandahåller stor service och lång erfarenhet av skrotning. Luta dig tillbaka och se hur enkelt det kan vara att skrota bilen!

Boka gratis avhämtning