Vi hämtar skrotbilar när som helst

Skrota Bilen Stockholm erbjuder en trygg, smidig och kostnadsfri upphämtning av ditt fordon.

BESTÄLL HÄMTNING

KONTAKTA OSS

Att skrota bilen ska vara enkelt och smidigt.

Ring Oss :                           070–098 19 82
Måndag – Fredag :         07:00am – 06:00pm
Lördagar :                        08:00am – 03:00pm

GLÖM INTE REGISTRERINGSBEVIS!

När du lämnar ditt fordon till oss för skrotning är det viktigt att du har Del 2 av registreringsbeviset påskrivet. Registreringsbeviset består av två delar, del 1 som är blå och del 2 som är gul. Det undertecknade registreringsbeviset tar vi hand om och är en förutsättning för avregistreringen.
Den gamla sortens registreringsbevis är fortfarande giltigt, om du inte har fått ett nytt tvådelat registreringsbevis.

Om du inte kan hitta det senaste utfärdade registreringscertifikatet del 2 som visas på Foto.
Observera att du måste ha det senast utfärdade registreringsbeviset

Kontakta oss för frågor om skrotning av din bil.

Ring Oss och Boka

070–098 19 82

Öppettider för att ringa är:

Vardagar 07-18
Lördagar 08-15
Söndagar: stängt.

Bokning via formuläret går att göra dygnet runt

Skrota Bilen Stockholm

Vår miljövänliga process att

Skrota Bilen Stockholm strävar efter en förbättrad miljö i samhället genom att erbjuda gratis upphämtning och skrotning av ditt fordon i tex Huddinge, Globen, Sköndal, Uppland Väsby, Salem, Rönninge, Järna, Hägersten, Solna, Farsta, Älta, Tyresö C, Sollentuna, Enskede, Hallunda, Norsborg, Södertalje, Vendelsö, Skärholmen, Kungens Kurva, Hanninge, Vårby, Vårberg, Tumba, Botkyrka, Hökarängen, Rågsved, Hammarby, Nacka, Järna, Gnesta, Nykvarn.

Bokning

För att skrota ditt fordon hos oss, fyll i formuläret här, därefter ordnar vi med en snabb och smidig upphämtning från din adress helt kostnadsfritt i hela Stockholm. Det enda du behöver tänka på är registreringsbevis (del 2) och legitimation. Det har aldrig varit enklare att skrota bilen!

Registreringsbevis

Ta fram den gula delen av ditt registreringsbevis (del 2) och skriv under. Det är viktigt att det är det senaste utfärdade registreringsbeviset. Registreringsbeviset medföljer till skroten där vi samlar in data som registreras hos transportstyrelsen. Transportstyrelsen kommer inte att skicka ut ett brev om avregistrering, däremot kan du själv gå in på Transportstyrelsens hemsida för att undersöka status på fordonet

Upphämtning

Vi på Skrota Bilen Stockholm ansvarar för upphämtningen av många fordon varje dag och vi arbetar aktivt med att underlätta för dig som kund. Vårt mål är att alltid vara det självklara valet när ditt fordon inte längre fyller sin funktion och vi tillhandahåller stor service och lång erfarenhet av skrotning. Luta dig tillbaka och se hur enkelt det kan vara att skrota bilen!