Skrota Bilen Haninge

Vi hämtar oftast samma dag eller dagen efter om du inte anger annat datum eller tid. Inga kostnader tillkommer för skrotning.

med auktoriserade företaget 

din lokala skrotbilshämtning online i Haninge  sedan 1995, säkert & enligt gällande miljölagstiftning.

Många bilägare undrar om man kan skrota bilen själv ? Det är inget vi rekommenderar. Det finns risk för skador både för miljön och för den som tänkt skrota bilen.

När du skrotar din bil via oss på Skrota bilen Stockholm, så tömmer vi bilen på alla miljöfarliga vätskor som vi diskuterar i vår moderna anläggning. Visste du att vi dessutom i de flesta fall kan återbruka ca 85% av den skrotade bilens komponenter? – Det innebär att du gör både dig själv och miljön en tjänst.

Skrota Bilen Hanninge

Vår miljövänliga process att

Skrota Bilen Stockholm strävar efter en förbättrad miljö i samhället genom att erbjuda gratis upphämtning och skrotning av ditt fordon i tex Huddinge, Globen, Sköndal, Uppland Väsby, Salem, Rönninge, Järna, Hägersten, Solna, Farsta, Älta, Tyresö C, Sollentuna, Enskede, Hallunda, Norsborg, Södertalje, Vendelsö, Skärholmen, Kungens Kurva, Hanninge, Vårby, Vårberg, Tumba, Botkyrka, Hökarängen, Rågsved, Hammarby, Nacka, Järna, Gnesta, Nykvarn.

Bokning

För att skrota ditt fordon hos oss, fyll i formuläret här, därefter ordnar vi med en snabb och smidig upphämtning från din adress helt kostnadsfritt i hela Stockholm. Det enda du behöver tänka på är registreringsbevis (del 2) och legitimation. Det har aldrig varit enklare att skrota bilen!

Registreringsbevis

Ta fram den gula delen av ditt registreringsbevis (del 2) och skriv under. Det är viktigt att det är det senaste utfärdade registreringsbeviset. Registreringsbeviset medföljer till skroten där vi samlar in data som registreras hos transportstyrelsen. Transportstyrelsen kommer inte att skicka ut ett brev om avregistrering, däremot kan du själv gå in på Transportstyrelsens hemsida för att undersöka status på fordonet

Upphämtning

Vi på Skrota Bilen Stockholm ansvarar för upphämtningen av många fordon varje dag och vi arbetar aktivt med att underlätta för dig som kund. Vårt mål är att alltid vara det självklara valet när ditt fordon inte längre fyller sin funktion och vi tillhandahåller stor service och lång erfarenhet av skrotning. Luta dig tillbaka och se hur enkelt det kan vara att skrota bilen!

Boka gratis avhämtning