Skrota Bilen I SÖDERTÄLJE

Skrota bilen Stockholm! Vi erbjuder kostnadsfri hämtning av ditt fordon när du är i behov av att skrota bilen. Boka via telefon eller online. Vi hämtar din skrotbil Gratis i Södertälje. Vi är en snabb & pålitlig bilskrot med bra miljöpolicy.

Fri Hämtning & Skrotning

Din lokala hämtningstjänst i Södertälje sedan 1995. Vi har samlat skrotbilar i Södertälje sedan 1995 och har god lokal kunskap i Södertälje kommun. Platser som Järna, Gnesta, Hölö, Mörkö, Tveta, Saltskog, Södra, Viksberg som vi hämtar varje vecka. Mottagning av bildmontering finns i Södertälje, vilket garanterar minimal miljöbelastning med korta avstånd från pickup-platsen till skrot metaller.
Välkommen till din bokning online!

Säkert och Bekvämt

Vi har hämtat skrotbilar i Södertälje sedan 1995 och har god lokalkännedom i Södertälje kommun. Platser som Järna, Gnesta, Hölö, Mörkö, Tveta, Saltskog, Södra, Viksberg hämtar vi på varje vecka.

Mottagande bildemontering ligger i Södertälje vilket borgar för en minimal miljöpåfrestning med korta avstånd från upphämtning sorten till skroten.

Välkommen med din bokning online!

Skrota Bilen SÖDERTÄLJE

Vår miljövänliga process att

Skrota Bilen Stockholm strävar efter en förbättrad miljö i samhället genom att erbjuda gratis upphämtning och skrotning av ditt fordon i tex Huddinge, Globen, Sköndal, Uppland Väsby, Salem, Rönninge, Järna, Hägersten, Solna, Farsta, Älta, Tyresö C, Sollentuna, Enskede, Hallunda, Norsborg, Södertalje, Vendelsö, Skärholmen, Kungens Kurva, Hanninge, Vårby, Vårberg, Tumba, Botkyrka, Hökarängen, Rågsved, Hammarby, Nacka, Järna, Gnesta, Nykvarn.

Bokning

För att skrota ditt fordon hos oss, fyll i formuläret här, därefter ordnar vi med en snabb och smidig upphämtning från din adress helt kostnadsfritt i hela Stockholm. Det enda du behöver tänka på är registreringsbevis (del 2) och legitimation. Det har aldrig varit enklare att skrota bilen!

Registreringsbevis

Ta fram den gula delen av ditt registreringsbevis (del 2) och skriv under. Det är viktigt att det är det senaste utfärdade registreringsbeviset. Registreringsbeviset medföljer till skroten där vi samlar in data som registreras hos transportstyrelsen. Transportstyrelsen kommer inte att skicka ut ett brev om avregistrering, däremot kan du själv gå in på Transportstyrelsens hemsida för att undersöka status på fordonet

Upphämtning

Vi på Skrota Bilen Stockholm ansvarar för upphämtningen av många fordon varje dag och vi arbetar aktivt med att underlätta för dig som kund. Vårt mål är att alltid vara det självklara valet när ditt fordon inte längre fyller sin funktion och vi tillhandahåller stor service och lång erfarenhet av skrotning. Luta dig tillbaka och se hur enkelt det kan vara att skrota bilen!

Boka gratis avhämtning