Skrota Bilen Sollentuna

Skrota Bilen Sollentuna Av Sveriges officiella bilförsamlingar, drygt 300 företag, finns det 1 i Sollentuna. De flesta av dessa samlar in uttjänta fordon för skrotning och avregistrering hos Transportstyrelsen. Och vissa företag ersätter till och med att skrota bilen med dem när de lämnas in. Skrotbilar, som tål upprätt, erkänns och definieras som ett miljöproblem. Den definieras av Naturvårdsverket, Naturvårdsverket och Länsstyrelsen. Genom biltillverkarnas specificerade ansvar och stränga riktlinjer för bilskrot i ”Bilskrotförordningen” avlägsnas mer än 95% av bilens massa idag. Och bilmontering / skrotning av bilar spelar en viktig roll i den fortsatta processen till 100%.

SKROTING CERTIFICATE 

Vi ser till att bilen tas underhåll av och återvinns på ett miljövänligt sätt. När bilen har kollapsat av oljor, bränsle etc. utfärdas en skrotningsbevis och skickas till Transportstyrelsen. Skrotcertifikat får endast levereras av en officiell bilskrotare. När ett omfattande skrotningsintyg erkänns av Transportstyrelsen avregistreras bilen. Det enda du som bilägare behöver tänka på efter att bilen är vänster hos oss är att flytta din bilförsäkring om du vill, annars kommer den att vara latent eller avslutas.

När du når bilen måste du ha med dig den nyast utgivna delen 2 (gul) i registreringsbeviset och dokumentationen. Om du inte är bilens ägare måste registreringsbeviset undertecknas av ägaren eller så måste du ta en fullmakt från ägaren om att du har behörighet att skrota bilen. När du lämnar bilen får den inte täcka avfall och annat vrak som inte passar bilen.

Skrota Bilen SOLLENTUNA

Vår miljövänliga process att

Skrota Bilen Stockholm strävar efter en förbättrad miljö i samhället genom att erbjuda gratis upphämtning och skrotning av ditt fordon i tex Huddinge, Globen, Sköndal, Uppland Väsby, Salem, Rönninge, Järna, Hägersten, Solna, Farsta, Älta, Tyresö C, Sollentuna, Enskede, Hallunda, Norsborg, Södertalje, Vendelsö, Skärholmen, Kungens Kurva, Hanninge, Vårby, Vårberg, Vallingby, Tumba, Botkyrka, Hökarängen, Rågsved, Hammarby, Nacka, Järna, Gnesta, Nykvarn.

Bokning

För att skrota ditt fordon hos oss, fyll i formuläret här, därefter ordnar vi med en snabb och smidig upphämtning från din adress helt kostnadsfritt i hela Stockholm. Det enda du behöver tänka på är registreringsbevis (del 2) och legitimation. Det har aldrig varit enklare att skrota bilen!

Registreringsbevis

Ta fram den gula delen av ditt registreringsbevis (del 2) och skriv under. Det är viktigt att det är det senaste utfärdade registreringsbeviset. Registreringsbeviset medföljer till skroten där vi samlar in data som registreras hos transportstyrelsen. Transportstyrelsen kommer inte att skicka ut ett brev om avregistrering, däremot kan du själv gå in på Transportstyrelsens hemsida för att undersöka status på fordonet

Upphämtning

Vi på Skrota Bilen Stockholm ansvarar för upphämtningen av många fordon varje dag och vi arbetar aktivt med att underlätta för dig som kund. Vårt mål är att alltid vara det självklara valet när ditt fordon inte längre fyller sin funktion och vi tillhandahåller stor service och lång erfarenhet av skrotning. Luta dig tillbaka och se hur enkelt det kan vara att skrota bilen!

Boka gratis avhämtning

Hyr alltid auktoriserat bilskrot i Sollentuna:

Godkänt bilskrot som skrotar din bil i Sollentuna. När du skrotar en bil måste du få ett kvitto som visar vilket företag som fick skrotbilen. Behöver också skrotningsintyg för att vara säker på att bilen är avregistrerad hos Transportstyrelsen. (uthålligt borttagen från.

vägtrafikregister). Endast bilskrot i Sollentuna som är lagligt av länsstyrelsen kan avregistrera ett fordon.

Mer infermation om Skrota bilen Sollentuna:

Sollentuna kommun är en stad i Stockholms län. Kommunledningen ligger i Tureberg (del av stadsområdet Sollentuna och Upplands Väsby). Staden ligger i de södra delarna av sfären Uppland och gränsar i norr till Upplands Väsby kommun, i nordost till Täby kommun, i öster till Danderyds kommun, i söder till Solna kommun och Sundbybergs kommun, i sydväst till Stockholms kommun och västerut till Järfälla kommun, allt i Stockholms län. Edsviken, som är en vik i Östersjön, sprider sig in i staden.

företagsledning

Skrota Bilen Stockholms affärsidé är att avsluta skrot begagnade bilar, upparbeta järn- och metallskrot, demontera och sälja begagnade bildelar. Detta är en metod som möter och överträffar miljöförsörjningen.

Vi är miljövänliga

För oss Skrota Bilen Sollentuna är det viktigt att ta ansvar för miljön. Miljöadministrationssystemet berättar hur vi kan hålla och övervaka det intryck vi har på miljön så att vi kan hålla reda på, mängda och minska utsläppen till vatten, mark och luft.