Vi skrotar bilar i Solna sedan 1995

Vi finns här för att hjälpa dig med det! Vi har lång och gedigen erfarenhet inom branschen vilket gör oss till ditt självklara val när det gäller allt som har med bilskrot att göra. Platser som Bromma, Alvik, RÅcksta, Vällingby är mycket viktiga platser där vi plockar upp varje dag, varje vecka.Vi har använt vår expertis för att göra ett platt och elegant förfarande för våra kunder. Vi hämtar i alla dina önskade fordon 100% gratis borttagning på begagnade, gamla, skräp, skrot och skadade fordon! Ring oss nu för att få din

Gratis UppHämtning Och Gratis Skrotning

  • Boka med fördel online på sidan under rubriken” beställ hämtning”
  • Väljer man alternativet nycklar/reg bevis “LÄMNAS I BILEN” föregås hämtningen i regel inte av någon annan avisering än den automatiska bekräftelsen via mail och sms som skickas ut vid bokningen.
  • Väljer man “LÄMNAS PERSONLIGEN” ringer vi innan hämtning, samtal sker inte nödvändigtvis direkt i samband med din bokning .

Skrota Bilen Solna

Vår miljövänliga process att

Skrota Bilen Stockholm strävar efter en förbättrad miljö i samhället genom att erbjuda gratis upphämtning och skrotning av ditt fordon i tex Huddinge, Globen, Sköndal, Uppland Väsby, Salem, Rönninge, Järna, Hägersten, Solna, Farsta, Älta, Tyresö C, Sollentuna, Enskede, Hallunda, Norsborg, Södertalje, Vendelsö, Skärholmen, Kungens Kurva, Hanninge, Vårby, Vårberg, Tumba, Botkyrka, Hökarängen, Rågsved, Hammarby, Nacka, Järna, Gnesta, Nykvarn.

Bokning

För att skrota ditt fordon hos oss, fyll i formuläret här, därefter ordnar vi med en snabb och smidig upphämtning från din adress helt kostnadsfritt i hela Stockholm. Det enda du behöver tänka på är registreringsbevis (del 2) och legitimation. Det har aldrig varit enklare att skrota bilen!

Registreringsbevis

Ta fram den gula delen av ditt registreringsbevis (del 2) och skriv under. Det är viktigt att det är det senaste utfärdade registreringsbeviset. Registreringsbeviset medföljer till skroten där vi samlar in data som registreras hos transportstyrelsen. Transportstyrelsen kommer inte att skicka ut ett brev om avregistrering, däremot kan du själv gå in på Transportstyrelsens hemsida för att undersöka status på fordonet

Upphämtning

Vi på Skrota Bilen Stockholm ansvarar för upphämtningen av många fordon varje dag och vi arbetar aktivt med att underlätta för dig som kund. Vårt mål är att alltid vara det självklara valet när ditt fordon inte längre fyller sin funktion och vi tillhandahåller stor service och lång erfarenhet av skrotning. Luta dig tillbaka och se hur enkelt det kan vara att skrota bilen!

Boka gratis avhämtning