Skrota Bilen I Uppland Väsby

Vi hämtar oftast samma dag eller dagen efter om du inte anger annat datum eller tid. Inga kostnader tillkommer för skrotning.

Kundtjänst I Världsklass

  • Har du en gammal eller oönskad bil? Vi hämtar gratis alla skrotbilar i områden som Rosersberg, Sigtuna, Upplands Bro, Kungsängen och Bro. Din snabbaste skrotbil sophämtare som dessutom är gratis för dig som är bilägare.Inga bedrägliga extrakostnader för upphämtning eller skrotning.
  • Vissa bilskrotar i trakten insinuerar att gratis hämtning betyder oseriös verksamhet, Skrotabilen.com hävdar att så behöver inte vara fallet, om man som de flesta andra
  • För att vi ska kunna följa de riktlinjer och krav som finns på vårt arbete tycker vi att det är viktigt att vår personal har rätt kompetens. Därför utbildas de för att bli mer miljö- och kvalitetsmedvetna så att vi hela tiden kan utvecklas.

Skrota Bilen Uppland Väsby

Vår miljövänliga process att

Skrota Bilen Stockholm strävar efter en förbättrad miljö i samhället genom att erbjuda gratis upphämtning och skrotning av ditt fordon i tex Huddinge, Globen, Sköndal, Uppland Väsby, Salem, Rönninge, Järna, Hägersten, Solna, Farsta, Älta, Tyresö C, Sollentuna, Enskede, Hallunda, Norsborg, Södertalje, Vendelsö, Skärholmen, Kungens Kurva, Hanninge, Vårby, Vårberg, Tumba, Botkyrka, Hökarängen, Rågsved, Hammarby, Nacka, Järna, Gnesta, Nykvarn.

Bokning

För att skrota ditt fordon hos oss, fyll i formuläret här, därefter ordnar vi med en snabb och smidig upphämtning från din adress helt kostnadsfritt i hela Stockholm. Det enda du behöver tänka på är registreringsbevis (del 2) och legitimation. Det har aldrig varit enklare att skrota bilen!

Registreringsbevis

Ta fram den gula delen av ditt registreringsbevis (del 2) och skriv under. Det är viktigt att det är det senaste utfärdade registreringsbeviset. Registreringsbeviset medföljer till skroten där vi samlar in data som registreras hos transportstyrelsen. Transportstyrelsen kommer inte att skicka ut ett brev om avregistrering, däremot kan du själv gå in på Transportstyrelsens hemsida för att undersöka status på fordonet

Upphämtning

Vi på Skrota Bilen Stockholm ansvarar för upphämtningen av många fordon varje dag och vi arbetar aktivt med att underlätta för dig som kund. Vårt mål är att alltid vara det självklara valet när ditt fordon inte längre fyller sin funktion och vi tillhandahåller stor service och lång erfarenhet av skrotning. Luta dig tillbaka och se hur enkelt det kan vara att skrota bilen!

Boka gratis avhämtning