Skrota Bilen Vällingby

Att skrota bilen har nu blivit enkelt och kostnadsfritt med Skrota Bilen Stockholm. Vi tjänar i många år med miljövänlig skrotning. Nu kan du boka din tid för skrotning av bilen var som helst i Vällingby så hämtar vi ditt fordon. Skrota Bilen tillhandahåller professionell behandling av uttjänta bilar och skrotar den genom smidiga processer.

När ditt fordon behöver skrot?

Bra tid att skrota ditt gamla fordon är så klart när ni har ingen nytta av den, och när den har stått i din garage och påverkat miljön. Skrota Bilen Vällingby kan skrota ditt fordon och återvinna komponenterna. Fordonen behöver skrotas när:

  • Om bilen går sönder.
  • Misslyckad motorn.
  • Kräv dyra reparationer.
  • Eller så finns det ingen köpare.

Skrotningsprocessen är miljövänlig och Skrota Bilen ser till att det inte kommer att påverka miljön under kassering.

Skrota Bilen tillhandahåller tjänster utan skatt:

Om du vill bli av med din gamla döda bil bör du utse Skrota Bilen eftersom de ger sina kunder den bästa upplevelsen. Skrota Bilen tar ingen skatt alls och inga avgifter för skrotning.
Vi kommer hämta ditt fordon efter att ni har bokat tid.
Upphämtning och skroting är helt utan kostnad. Vad annars?
Vi skrotar din bil utan avgifter och om det finns några chanser att återvinna komponenterna, kommer Skrota Bilen ge ersättning för det.
Skrota Bilen täcker följande områden och erbjuder gratis service:
Huddinge, Globen, Sköndal, ‎‎Uppland Väsby‎‎, Salem, Rönninge, Järna, Hägersten, ‎‎Solna‎‎, Farsta, Sigtuna, Tyresö C, ‎‎Sollentuna‎‎, Enskede, Hallunda, Norsborg, ‎‎Södertalje‎‎, Vendelsö, Skärholmen, Kungens Kurva, ‎‎Hanninge‎‎, Vårby, Vårberg, Tumba, ‎‎Botkyrka‎‎, Hökarängen, Rågsved, Hammarby, Nacka, Järna, Gnesta, Nykvarn‎, Bromma, vasastan, märsta, älvsjo, skogås, handen, barkarby, Vallentuna.

Bokning

För att skrota ditt fordon hos oss, fyll i formuläret här, därefter ordnar vi med en snabb och smidig upphämtning från din adress helt kostnadsfritt i hela Stockholm. Det enda du behöver tänka på är registreringsbevis (del 2) och legitimation. Det har aldrig varit enklare att skrota bilen!

Registreringsbevis

Ta fram den gula delen av ditt registreringsbevis (del 2) och skriv under. Det är viktigt att det är det senaste utfärdade registreringsbeviset. Registreringsbeviset medföljer till skroten där vi samlar in data som registreras hos transportstyrelsen. Transportstyrelsen kommer inte att skicka ut ett brev om avregistrering, däremot kan du själv gå in på Transportstyrelsens hemsida för att undersöka status på fordonet

Upphämtning

Vi på Skrota Bilen Stockholm ansvarar för upphämtningen av många fordon varje dag och vi arbetar aktivt med att underlätta för dig som kund. Vårt mål är att alltid vara det självklara valet när ditt fordon inte längre fyller sin funktion och vi tillhandahåller stor service och lång erfarenhet av skrotning. Luta dig tillbaka och se hur enkelt det kan vara att skrota bilen!

Boka gratis avhämtning

Följ tre steg och starta processen:

Med Skrota Bilen skrotninge har aldrig varit så lätt. Följ dem 3 stegen och Skrota Bilen tar ansvar för allt annat.

The three steps are:

  • Onlinebokning med Skrota Bilen är den enklaste tjänsten för kunderna. Allt du behöver är att öppna Skrota Bilen online-webbplats och filla i onlineformulär. Du behöver fylla in uppgifterna i formuläret och var som helst i Vällingby kommer Skrota Bilen att plocka din bil helt utan kostnad.
  • Det viktigaste och nödvändiga steget innan skrotet startas är att lämna in ditt registreringsbevis. Avregistrering av det senast utfärdade registreringsbeviset är kravet. Om du inte har registreringsbevis behöver du beställa en ny från Transportstyrelsen. Du måste underteckna den gula delen av registreringsbeviset och bör ha ett giltigt ID för att starta ett skrotningsförfarande på lagligt sätt.
  • Efter bokningen plockar Skrota Bilen ditt fordon från din dörrsteg samma dag eller enligt din tillgänglighet. Vi ger dig den bästa alternativen för skrotning av din bil.

Skrota Bilen gjorde skrotningsproceduren enklare och effektivare.